Bezoek de Braderie Tholen op 30 en 31 augustus 2024!

Bezoek de Braderie Tholen op 30 en 31 augustus 2024!

Kom naar de gezellige Braderie Tholen in het centrum van Tholen op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus 2024! Van 09:00 tot 18:00 uur is er een divers aanbod van kraampjes met unieke producten, lokale lekkernijen, en veel meer.

Op zaterdag is er bovendien een speciale Kinderbraderie van 09:00 tot 13:00 uur, waar de kleintjes kunnen genieten van leuke activiteiten en hun eigen spullen kunnen verkopen.

Deze braderie is een perfecte gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van een dag vol plezier, winkelen, en entertainment. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte sieraden, vintage kleding, of iets lekkers om te eten, de Braderie Tholen heeft voor ieder wat wils!

Waarom de Braderie Tholen bezoeken?

  • Grote variatie aan kraampjes: Ontdek unieke vondsten en koopjes bij een breed scala aan marktkramen.
  • Kinderbraderie: Een speciaal evenement voor kinderen om hun eigen spulletjes te verkopen en deel te nemen aan leuke activiteiten.
  • Gezellige sfeer: Geniet van de vriendelijke ambiance en het samenkomen van de gemeenschap in het hart van Tholen.

Mis deze kans niet om een geweldige tijd te beleven in Tholen! Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via 06-22375905. Noteer de data in je agenda en zorg dat je er bij bent!

Zien we jou daar? #BraderieTholen #TholenCentrum #Markt #Kinderbraderie #GezelligDagjeUit

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie